Δράσεις πρόληψης και αντιμετώπισης του Κορονοϊού – COVID 19Aνακοίνωση 22-03-2020

Ζώντας σε περιόδους μεγάλης αβεβαιότητας και αναταραχής, προσπαθώντας να πλοηγηθούμε μέσα στην μη καταγεγραμμένη επικράτεια λόγω του COVID-19, πολλές εταιρείες παλεύουν με την δυνατότητα να παραμένουν ενεργές, να εργάζονται εξ αποστάσεως ή να κλείνουν.

Την τρέχουσα στιγμή οι κυβερνητικές οδηγίες, η κοινωνική, η ατομική αλλά και η επιχειρησιακή ευθύνη οδηγούν σε σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική δραστηριότητα και στην καθημερινή δυναμική του καθενός.

Η Multi P.E.C. – Technical Consultants θέλει να σας συνοδεύσει στην κατασκευή μιας “νέας προσωρινής ομαλότητας”, η οποία ευχόμαστε να είναι σύντομη.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώσαμε ότι στην Multi λαμβάνουμε πολύ σοβαρά τις κυβερνητικές οδηγίες και εφαρμόσαμε ισχυρές ενέργειες και μέτρα για τον περιορισμό της μετάδοσης του ιού.

Ανταποκρινόμενοι στο αίσθημα ευθύνης που όλοι καλούμε να παρουσιάσουμε, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους πελάτες μας και τους συνεργάτες μας ότι τα γραφεία μας θα παραμείνουν κλειστά αλλά λειτουργικά και όλοι οι υπάλληλοί μας θα εργάζονται εξ αποστάσεως, μέχρι νεωτέρας ειδοποίησης.

Το μέτρο αυτό αποτελεί μέρος μιας συντονισμένης προσπάθειας για τη στήριξη της κοινωνικής απομάκρυνσης και τη μείωση της εξάπλωσης του COVID-19 και λαμβάνεται με γνώμονα την υγεία και ευεξία ολόκληρης της κοινότητας μας. Η συνεργασία όλων μας εκτιμάται ιδιαίτερα.

Ευχόμαστε εσείς και οι οικογένειές σας να είστε καλά και ασφαλείς και ότι αυτή η πρόκληση της ζωής θα μας βρεί στο πέρας της πιο ενωμένους, πιο δυνατούς και πιο οργανωμένους.


Aνακοίνωση 15-03-2020

Σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν την εμφάνιση του νέου κοροναϊού, η Multi P.E.C. – Technical Consultants είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με τις κυβερνητικές αποφάσεις για να διασφαλίσει την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της. Η εταιρεία μας επιβάλλει ισχυρές ενέργειες και μέτρα για την πρόληψη της μετάδοσης του ιού ως εξής:

• Προληπτική απολύμανση του γραφείου μας

• Καθημερινή καθαριότητα στο χώρο εργασίας

• Εντατικός φυσικός αερισμός των χώρων

• Εντατική απολύμανση των χεριών των συνεργατών μας

• Ενημέρωση του προσωπικού και των πελατών μας για τον COVID 19.

Από τις 16/03/2020 έως τις 31/03/2020, θα εφαρμόσουμε επίσης τα ακόλουθα μέτρα:

• Επισκεφθείτε στο γραφείο μας μόνο μετά από προγραμματισμένες συναντήσεις

• Τηλεφωνική και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση πελατών από τις 9πμ έως τις 5μμ.

Οι προαναφερόμενες προληπτικές ενέργειες μπορούν να παραταθούν εγκαίρως ή να προσαρμοστούν ανάλογα με τις εξελίξεις της κατάστασης. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για την αποτελεσματική εφαρμογή των ανωτέρω μέτρων για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.